Over Digi-Video

Wie zijn wij & wat doen we

Bij Digi-Video ben je aan het juiste adres voor videoproducties van a tot z. Wij bieden onze klanten en opdrachtgevers een breed scala aan audiovisuele diensten aan. Van conceptontwikkeling, pre-productie, opnames, post-productie, audio en vormgeving. We werken met professionals, vakmensen met ervaring die weten wat belangrijk is.

Onze diensten lopen uiteen van videoproducties, bedrijfsfilms, instructiefilms, drone video’s, 360 graden video, cameramensen, editors en verslaggevers. Kortom alles onder een dak.

Vanuit onze thuisbasis in Roosendaal maken we videoproducties met kwaliteit en passie voor bedrijven en organisaties in de omgeving van Breda, Bergen op Zoom, Dordrecht, Rotterdam, Antwerpen.

Wat maakt Digi-Video nu zo bijzonder? Wij werken alleen maar met professionals en hebben altijd onze focus op het eindproduct. Een doeltreffende video welke klanten en doelgroep voorziet van de juiste informatie. Naast eigen personeel hebben we ook diverse freelancers in ons bestand zitten van cameramensen, editors, sounddesigners, tekstschrijvers, stem acteurs en vormgevers.

Profielfoto-Rob

ROB SCHIJVEN

CEO, Videoproducer, Cameraman & Editor

Digi-Video is in 2008 opgericht door Rob. Hij heeft altijd al interesse in video en bewegend beeld gehad en heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Gedreven en met een jarenlange ervaring zet hij zich altijd in voor een professioneel eindproduct.

Social Media
Over ons

APPIE VERAART

Drone piloot, Vormgever, Marketing specialist

Een volledig gecertificeerd Drone piloot die weet hoe hij de mooiste shots kan maken met de drone. En met zijn marketing en vormgeving achtergrond is Appie de juiste persoon als het gaat om branding van een product of dienst.

Social Media
Over ons

NATHALIE SCHIJVEN

Social Media expert

Altijd bezig met Social Media en promotie van producten of diensten. Nathalie weet hoe ze een doelgroep moet benaderen om de aandacht te trekken. Daarnaast heeft ze ook een gevoel voor video.

Social Media
about

ONZE KLANTEN

WIJ WERKEN VOOR

about