Over Digi-Video.

Persoonlijk | Creatief | Ondernemend

Bij Digi-Video ben je aan het juiste adres voor videoproducties van a tot z. Wij bieden onze klanten en opdrachtgevers een breed scala aan audiovisuele diensten aan. Van conceptontwikkeling, pre-productie, opnames, post-productie, audio en vormgeving. We werken met professionals, vakmensen met ervaring die weten wat belangrijk is.

Onze diensten lopen uiteen van videoproducties, bedrijfsfilms, instructiefilms, drone video’s, 360 graden video, cameramensen, editors en verslaggevers. Kortom alles onder een dak.

Vanuit onze thuisbasis in Roosendaal maken we videoproducties met kwaliteit en passie voor bedrijven en organisaties in de omgeving van Breda, Bergen op Zoom, Dordrecht, Rotterdam, Antwerpen.

Wat maakt Digi-Video nu zo bijzonder? Wij werken alleen maar met professionals en hebben altijd onze focus op het eindproduct. Een doeltreffende video welke klanten en doelgroep voorziet van de juiste informatie. Naast eigen personeel hebben we ook diverse freelancers in ons bestand zitten van cameramensen, editors, sounddesigners, tekstschrijvers, stem acteurs en vormgevers.

Ook samenwerken?

Wil je weten waar jouw kansen liggen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en wij kijken graag naar alle mogelijkheden.

Meet the team.

Rob Schijven - Content Creator

Rob Schijven

Founder - Content Creator

Digi-Video is in 2008 opgericht door Rob. Hij heeft altijd al interesse in video en bewegend beeld gehad en heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Gedreven en met een jarenlange ervaring zet hij zich altijd in voor een professioneel eindproduct.

Nathalie Schijven - de Fretes | Social Media Specialist

Nathalie Schijven - de Fretes

Social Media Specialist

Altijd bezig met Social Media en promotie van producten of diensten. Nathalie weet hoe ze een doelgroep moet benaderen om de aandacht te trekken. Daarnaast heeft ze ook een goed gevoel voor bewegend beeld.

Danny Windsant - Storyteller - Producer

Danny Windsant

Storyteller - Producer

Een luisterend oor die wensen omzet in haalbare doelen. Wilt hèt verhaal en DNA van jouw merk vertalen naar een allround experience. Zo realiseren we betrokken deelnemers in plaats van kritische toeschouwers.

Khalid Karmoudi - Digital Designer

Khalid Karmoudi

Digital Designer

Altijd op zoek naar verhalen. Een creatieveling puur sang. Jouw unieke verhaal tot leven laten komen is zijn drive. Met zijn marketingachtergrond en design skills brengt hij 2 werelden bij elkaar.

Joey Cross - Content Creator - Editor

Joey Cross

Content Creator - Editor

Joey weet hoe goed emoties en identiteiten beleeft kunnen worden met content. Passende, kwalitatieve content als verlengstuk van jouw merkidentiteit.

Favicon

Freelancers

Cameraman / Editor / Producer

Wij streven naar perfectie en werken graag samen met andere creatievelingen om de kwaliteit van onze producties te vergroten. Audiovisuele experts mogen dus altijd contact met ons opnemen. Interesse? E-mail naar info@digi-video.nl