Over Digi-Video.

Persoonlijk | Creatief | Ondernemend

Bij Digi-Video ben je aan het juiste adres voor videoproducties van a tot z. Wij bieden onze klanten en opdrachtgevers een breed scala aan audiovisuele diensten aan. Van conceptontwikkeling, pre-productie, opnames, post-productie, audio en vormgeving. We werken met professionals, vakmensen met ervaring die weten wat belangrijk is.

Onze diensten lopen uiteen van videoproducties, bedrijfsfilms, instructiefilms, drone video’s, 360 graden video, cameramensen, editors en verslaggevers. Kortom alles onder een dak.

Vanuit onze thuisbasis in Roosendaal maken we videoproducties met kwaliteit en passie voor bedrijven en organisaties in de omgeving van Breda, Bergen op Zoom, Dordrecht, Rotterdam, Antwerpen.

Wat maakt Digi-Video nu zo bijzonder? Wij werken alleen maar met professionals en hebben altijd onze focus op het eindproduct. Een doeltreffende video welke klanten en doelgroep voorziet van de juiste informatie. Naast eigen personeel hebben we ook diverse freelancers in ons bestand zitten van cameramensen, editors, sounddesigners, tekstschrijvers, stem acteurs en vormgevers.

Ook samenwerken?

Wil je weten waar jouw kansen liggen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en wij kijken graag naar alle mogelijkheden.

Meet the team.

Rob Schijven - Content Creator

Rob Schijven

Founder - Content Creator

Nathalie Schijven - de Fretes | Social Media Specialist

Nathalie Schijven - de Fretes

Personal Assistent - Finance

Stefan Oosterbaan - Cameraman & Editor

Stefan Oosterbaan

Cameraman - Editor

Joey Cross - Content Creator - EditorJoey Cross - Cameraman - Editor

Joey Cross

Cameraman - Editor

Favicon

Freelancers

Cameraman / Editor / Producer

Wij streven naar perfectie en werken graag samen met andere creatievelingen om de kwaliteit van onze producties te vergroten. Audiovisuele experts mogen dus altijd contact met ons opnemen. Interesse? E-mail naar info@digi-video.nl