Livestream.

Bereik jouw doelgroep live!

Livestream organiseren

Organiseert jouw bedrijf/organisatie een evenement? Heb je een Q&A sessie met jou werknemers verspreid over meerder locaties? Of is er een speciale gebeurtenis welke je live onder de aandacht wilt brengen bij een groter publiek? Dan is het organiseren van een livestream misschien een optie voor je? Want waren livestreams een tijd terug nog een uitzondering, tegenwoordig wordt het steeds vaker georganiseerd.

Livestream service

Een live registratie is door de huidige technologie en diensten steeds makkelijker in te zetten dan een paar jaar geleden. Ook wij merken dat de vraag naar livestream faciliteiten steeds meer wordt. Maar veel bedrijven zijn nog bang dat het niet binnen hun budget past. Maar een livestream is een zeer interessant communicatiemiddel waarmee je een grote doelgroep jouw boodschap live kunt meegeven.

Er zijn veel mogelijkheden, en samen met jou kijken wij naar de beste manier om jouw event, Q&A sessie of gebeurtenis live uit te zenden voor een groot publiek. Dit kan via diverse platformen zoals Facebook, Youtube of je eigen website en andere platformen.

De voordelen

  • Vergroot je publiek, landelijk of zelf wereldwijd
  • Creëer een hogere engagement (betrokkenheid)
  • Kijkers kunnen live vragen stellen of reageren
  • Ideaal voor events of interne communicatie
  • Uitzenden op diverse online kanalen
Livestream

Livestream organiseren?

Wil je weten waar jouw kansen liggen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en wij kijken graag naar alle mogelijkheden.

Multicam

Kosten livestream

De kosten voor een livestream zijn afhankelijk van meerdere factoren. Zo kunt u natuurlijk voor 1 live camera kiezen maar ook voor bijvoorbeeld 4 camera’s. Dit is uiteraard geheel naar eigen wensen in te vullen.

Zoals bij een gewone videoproductie kunnen de kosten dus erg verschillen aan de hand van de wensen, apparatuur en crew die ingezet moet worden. Wil je weten wat voor jou de kosten zouden zijn vraag dan vandaag nog een gratis intake aan met ons. Wij maken dan een offerte op maat gemaakt voor jouw livestream.