Drone video

Bekijk het vanuit een ander perspectief!

Drone video of fotografie

Wilt u een unieke luchtfoto of een bijzondere drone video hebben voor uw bedrijf of project? Dan komt ons gecertificeerd drone team u voorzien van de juiste en beste beelden. Onze technische kwaliteit is gewoon weg goed te noemen, wij schieten altijd beelden op minimaal 4K (film) en/of 45 Mb (foto). Wat ons bijzonder maakt en waar wij trots op zijn, zijn de mogelijkheden van team samenstellingen. U kunt beschikken over een team van vakmensen die afkomstig zijn uit de reclame-, fotografie-, filmbranche. Wij weten uw wensen te vertalen, mooie beelden vast te leggen en de sfeer compleet te maken met passende muziek/geluid. Zo kunt u het verschil kunt maken.
Als we dan de beelden voor u hebben, kunnen we deze beelden ook voor uw monteren en bewerken tot een definitieve film. Binnen ons team beschikken we dan ook over; regie, art-director, vormgevers, editors, foto- en camera specialisten en muziek producer. Alles onder één dak!

Drone Video

ROC & ROC Light Gecertificeerd

Wij zijn volledig gecertificeerd zowel bedrijfsontheffing als ROC & ROC Light en kunnen wij u altijd adviseren en zorgen dat uw wensen en projecten op de juiste manier in beeld gebracht worden. Door onze unieke aanpak en werkwijze bieden wij u optimale flexibiliteit met de beste kwaliteit op het gebied van landmeten/survey, 3D mapping, orthofotografie, film- en fotoproducties.

Drone systeem

Ons drone systeem (DJI Phantom 1 Pro met Zenmuse X5 Camera) met de gecertificeerde professionals kunnen voor diverse doeleinde ingezet worden. Van rustige sferen tot snelle acties (opname van 1 tot 120 meter hoogte met een variabele snelheid van 0 tot 95 km per uur). Op het gebied van audio/visueel staan de specialisten voor u klaar.

Drone beelden in 360 video

Om 360 video nog interessanter te maken bieden wij sinds kort ook 360 VR aan onder een drone. Hierdoor kunt u als kijker 360 in het rond kijken vanuit de lucht!

Drone voor landmeten en enginering

Wilt u een nul-meting, het terrein nauwkeurig vastleggen, of een digitale basis creëren waarmee u verder kunt werken in bijvoorbeeld AutoCAD, Civil 3D en/of GIS systemen? Wij kunnen door middel van de ingevlogen gegevens/foto’s een 3D terrein model laten generen. Dit is handig voor bijvoorbeeld GWW, infra-structuur, verhogingen, objecten/panden, landmeet diensten, etc. Op deze manier heeft u direct inzicht in alle relevante gegevens (X,Y en Z waarde), up-to-date. Uw engineering- of ontwerpafdeling kan gaan werken met een basis van meer dan duizenden tot miljoenen meetpunten.

DRONEVIDEO LATEN MAKEN?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.