Drone Video.

Bekijk het vanuit een ander perspectief!

Wilt u een unieke luchtfoto of een bijzondere drone video hebben voor uw bedrijf of project? Dan komt ons gecertificeerd drone team u voorzien van de juiste en beste beelden. Onze technische kwaliteit is gewoon weg goed te noemen, wij schieten altijd beelden op minimaal 4K (film) en/of 45 Mb (foto). Wat ons bijzonder maakt en waar wij trots op zijn, zijn de mogelijkheden van team samenstellingen. U kunt beschikken over een team van vakmensen die afkomstig zijn uit de reclame-, fotografie-, filmbranche. Wij weten uw wensen te vertalen, mooie beelden vast te leggen en de sfeer compleet te maken met passende muziek/geluid. Zo kunt u het verschil kunt maken.
Als we dan de beelden voor u hebben, kunnen we deze beelden ook voor uw monteren en bewerken tot een definitieve film. Binnen ons team beschikken we dan ook over; regie, art-director, vormgevers, editors, foto- en camera specialisten en muziek producer. Alles onder één dak!

 

ROC & ROC Light Gecertificeerd

Wij zijn volledig gecertificeerd zowel bedrijfsontheffing als ROC & ROC Light en kunnen wij u altijd adviseren en zorgen dat uw wensen en projecten op de juiste manier in beeld gebracht worden. Door onze unieke aanpak en werkwijze bieden wij u optimale flexibiliteit met de beste kwaliteit op het gebied van landmeten/survey, 3D mapping, orthofotografie, film- en fotoproducties.

Drone systeem

Ons drone systeem (DJI Phantom 1 Pro met Zenmuse X5 Camera) met de gecertificeerde professionals kunnen voor diverse doeleinde ingezet worden. Van rustige sferen tot snelle acties (opname van 1 tot 120 meter hoogte met een variabele snelheid van 0 tot 95 km per uur). Op het gebied van audio/visueel staan de specialisten voor u klaar.

Ook samenwerken?

Wil je weten waar jouw kansen liggen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en wij kijken graag naar alle mogelijkheden.

Drone beelden in 360 video

Om 360 video nog interessanter te maken bieden wij sinds kort ook 360 VR aan onder een drone. Hierdoor kunt u als kijker 360 in het rond kijken vanuit de lucht!

Drone voor landmeten en enginering

Wilt u een nul-meting, het terrein nauwkeurig vastleggen, of een digitale basis creëren waarmee u verder kunt werken in bijvoorbeeld AutoCAD, Civil 3D en/of GIS systemen? Wij kunnen door middel van de ingevlogen gegevens/foto’s een 3D terrein model laten generen. Dit is handig voor bijvoorbeeld GWW, infra-structuur, verhogingen, objecten/panden, landmeet diensten, etc. Op deze manier heeft u direct inzicht in alle relevante gegevens (X,Y en Z waarde), up-to-date. Uw engineering- of ontwerpafdeling kan gaan werken met een basis van meer dan duizenden tot miljoenen meetpunten.