Commercial.

Online video is de toekomst!

Een commercial laten maken doet u misschien aan televisie denken? Maar wist u dat commercials tegenwoordig vooral voor online kanalen worden gemaakt? Denk eens aan de commercials die voor een YouTube video vertoond worden. Ook u kunt hier van profiteren. De kracht van een korte doelgerichte commercial is namelijke heel groot. Maak hier dus voor uw bedrijf of organisatie ook gebruik van.

Online adverteren

Wanneer laat je een commercial maken? Als je je merk wilt laten opvallen en onderscheiden tussen alle andere online video content. Wie een groot publiek wil bereiken doet dit namelijk op het internet. En wanneer je dit met video doet zal je boodschap nog veel krachtiger overkomen. Dat was al zo in de tijd dat commercials alleen op televisie kwamen. En dit is alleen maar sterker geworden nu ze online worden getoond.

Spreek uw doelgroep aan

Waar moet je op letten bij het maken van een commercial? In de eerste plaats is het belangrijk dat de commercial aantrekkelijk en duidelijke is. Het begint allemaal bij het verhaal, dat is namelijk de kracht als het gaat om online advertising. Wij helpen je met het uitwerken van een sterk concept. Dat doen we samen met onze marketing experts, script schrijvers en campagne ontwikkelaars.

Wij staan voor hoge kwaliteit video’s waarbij veel tijd en aandacht aan besteed is. Een professionele cameraploeg die zorgt voor de beste shots, optimaal licht en geluid op de set. Professionele acteurs en voice-over stemmen.

Ook samenwerken?

Wil je weten waar jouw kansen liggen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en wij kijken graag naar alle mogelijkheden.

Commercial online inzetten

Laat nu uw commercial voor online kanalen zoals YouTube. Hoe beter uw commercial het doet op internet, hoe groter het succes. Online video groeit de laatste jaren sterk en wordt alleen maar meer en meer de komende jaren. Het is dus belangrijk dat uw merk ook online goed zichtbaar is.