Bedrijfsfilm.

Maakt jouw bedrijf of organisatie al gebruik van video?

Wilt u ook een bedrijfsfilm laten maken die duidelijk de visie van uw bedrijf of organisatie vertelt. Dit is namelijk dé perfecte manier om uw onderneming onder de aandacht te brengen. Een krachtige corporate video kan namelijk heel veel waarde hebben voor bedrijven. Het laat je klanten binnen een paar minuten zien waar uw bedrijf voor staat. En beelden blijven nu eenmaal beter hangen dan een lap tekst.

Corporate video

Een bedrijfsvideo vormt de basis van uw videomarketing strategie. Elk bedrijf heeft een uniek verhaal. Met een goede corporate video vertel je dat verhaal zoals je dat op geen enkele andere manier kan doen. Een bedrijfsvideo is een visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie. Plaats de bedrijfsfilm op uw website en social media. Nieuwe klanten leren u hierdoor direct kennen.

Digi-Video kan u daarbij helpen. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij een professionele bedrijfsfilm voor u maken die uw doelgroep zal aanspreken.

Maatwerk

Een bedrijfsvideo laten maken is maatwerk. Het verhaal van elk bedrijf is immers anders. Een creatieve video met een goed doordacht verhaal, sterke shots en hoogwaardig geluid, daar staan wij voor. Ook is het belangrijk dat je video jaren mee kan. Zo haal je het maximale uit je investering.

Een bedrijfsvideo laten maken betekent dat je een aantal belangrijke stappen moet doorlopen. Dat begint bij het bedenken van een script. Wat wil je dat mensen over uw bedrijf te weten komen? En wat waardevolle informatie is voor jouw doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan het vertellen van uw missie en visie. Vertel ook over hoe uw onderneming is ontstaan. Hoeveel werknemers heeft u in dienst?

De video moet het verhaal vertellen, maar wel op zo’n manier dat de aandacht van de kijkers blijft om het verhaal te zien. Daarom is hoogwaardige kwaliteit ook essentieel. De shots, het licht en geluid: alles moet perfect zijn.

Ook samenwerken?

Wil je weten waar jouw kansen liggen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en wij kijken graag naar alle mogelijkheden.

Wat zijn de kosten?

Omdat de kosten voor een bedrijfsvideo erg afhankelijk zijn van de wensen van de klant hebben we geen vaste prijzen. Maar wij garanderen je altijd een hele aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding! Er zijn verschillende mogelijkheden zoals een video met voice-over, animaties of presentators. Wil je weten wat een bedrijfsfilm voor uw bedrijf kost? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.